Pozvánka – Výroba podložek v lotosovém stylu – seminář pod vedením Jana Veselého

napsal Marek Pišl dne 6. 2. 2014

pix

Bonsai centrum Libčany zve členy České asociace suiseki a účastníky suiseki seminářů v Libčanech na společnou dílnu, věnovanou tvorbě podložek v lotosovém stylu pro objektové suiseki. Tento seminář se uskuteční 8. 2. 2014 od 10 hod. (dopoledne) na obvyklém místě, ve čtvrté lodi skleníku libčanského bonsai centra.

Účastníci semináře si přinesou již zapuštěné kameny a pod vedením Jana Veselého budou vytvářet dřevěné lotosové okvětí. Zájemci již byli dříve informováni a instruováni o tom, v jakém stavu rozpracování si mají podložky svých kamenů pro tvorbu lotosových dai přinést.

Akce je otevřená a volně přístupná také všem ostatním zájemcům o suiseki, účast v praktické části je nicméně limitovaná počtem míst u pracovního stolu, kdy mají přednost členové asociace a ostatní pravidelní účastníci suiseki setkání v BC Libčany. V případě většího zájmu „neregistrovaných“ bude možné akci v budoucnu v Libčanech opakovat.

V rámci setkání proběhne i volná, koordinační debata nad dalším letošním programem „kamenářů“. V předběžném plánu „předpěstebního období“ je ještě setkání v březnu, jehož téma můžete navrhnout i vy!

Bližší informace a dotazy směřujte na:

T.Homola, homola@ef.jcu.cz, nebo tel. 608 819 582

  1. 8 komentářů ke článku “Pozvánka – Výroba podložek v lotosovém stylu – seminář pod vedením Jana Veselého”

  2. Inrimfatoon is power and now I’m a !@#$ing dictator.

    Komentoval Dina - 15. 5. 2016

  3. Hi, my name is Meaghan form Momentum Magazine and I'd love to get in contact with you but cannot find your contact information, maybe I am not looking the right way. Please email me at when you have a chance. Thank you.

    Komentoval http://www./ - 16. 11. 2016

  4. I love this blog-really easy to read & compare! I already have the Bobbi Brown brick in 3 shades-the Nectar is on my Xmas list! Will check out the Dior shimmer next though.Thanks,Pol MUA

    Komentoval car insurance quote - 19. 11. 2016

  5. It’s always a relief when someone with obvious expertise answers. Thanks!

    Komentoval lien car title - 3. 1. 2017

  6. "We rely on your feedback to figure out when we've gotten it right and when it needs further tweaks. So let us know what you think"Why you say this when you obiously don't listen to us users. You try to make it look as if we really could affect on changes when we don't. You just don't care what we want. Eventually this will only do harm to you.

    Komentoval kfz rechtsschutz selbstbeteiligung - 2. 2. 2017

  7. Impresionante tu hazaña Carlos. Yo corro Medias, en condiciones normales, y me hago cargo de la dureza de la tuya: la soledad, el frío, el recorrido siempre igual, la ausencia de bebida y comida, etc.Tiene un gran mérito. Admiro y comparto tu cultura del esfuerzo. Saludos desde Garrapinillos

    Komentoval kredit aktueller zinssatz - 7. 2. 2017

  8. Yes indeed you have! The gardening world and the people in it keep me sane……..and broke! I was out there this morning tying back a honeysuckle and removing a lime green caterpillar who thought it was ok to eat on one of my roses…..

    Komentoval http://www.analoguevibes.com/ - 15. 3. 2017

  9. i remember those days! glad to have been of help. saka nakakatulong talaga na sumali sa support group meetings just so you'd know you're not alone. 🙂

    Komentoval emirates coupons - 30. 3. 2017

Napsat komentář

TOPlist