Workshop s Václavem Novákem

napsal Marek Pišl dne 4. 1. 2019

pixPrvní letošní workshop proběhne již v sobotu 26.1.2019 od devíti hodin v Bonsai centru Libčany.
A nebude pod vedením nikoho menšího než bývalého dlouholetého prezidenta, historicky nejúspěšnějšího
českého bonsajisty a demonstrátora – Václava Nováka.
Vstup pouze pro členy ČBA – možnost zakoupení členství na místě

Ahoj přátelé, kamarádi, členové ČBA,

v loňském roce jsme začali organizovat workshopy spojené se setkáváním vás – členů ČBA. A musíme se přiznat, že Vaše reakce byla nejen pro nás velmi příjemným překvapením. Tato setkáních předčila naše očekávání, a to nejen co do počtu zúčastněných členů, ale i co se týče vašeho zájmu o fungování a směřování ČBA.

Jsme rádi, že vám osud naší organizace není lhostejný. I díky těmto setkáním jsme od vás získali spousty nápadů, inspirace a názorů na fungování našeho spolku, poznali jsme spousty našich členů a věříme že i vy jste se přesvědčili, že je pro Vás členství v ČBA přínosné a můžete se společně s námi podílet na zlepšování a fungování této organizace a jejím přínosu pro vás, své členy.

Proto i v letošním roce chceme pokračovat nejen v organizaci společných workshopů a setkávání.

 Václav Novák

První letošní workshop proběhne již v sobotu 26.1.2019 od devíti hodin v Bonsai centru Libčany. A nebude pod vedením nikoho menšího než bývalého dlouholetého prezidenta, historicky nejúspěšnějšího českého bonsajisty a demonstrátora – Václava Nováka. Václav se na tento workshop velmi těší a bere ho jako přípravu na jeden z dalších vrcholů své bohaté bonsajové kariéry, kdy bude jednou z hlavních tváří výroční dvacáté Best of 20 years Thorpy v belgickém Genku.

Vašim stromům se na setkání ale nebude věnovat jen Václav. Budete moci s žádostí o radu, pomoc oslovit i další ze špičkových českých bonsajistů, kteří již přislíbili účast na našem lednovém setkání. Věříme, že si toto setkání užijete minimálně tak jako v loňském roce. Po celou dobu akce pro vás budou v BC Libčany připraveny i zajímavé slevy.

Věříme, že tato akce bude opět příjemným vstupem do nového bonsajového roku, který bude pokračovat dubnovou národní výstavou v termínu 25.-28. dubna na výstavišti Flora Olomouc. Doufáme, že jarní termín národní výstavy bude pro vás i vaše bonsaje příjemnou změnou. Na tuto výstavu a všechny demonstrace budete mít jako členové opět volný vstup. Jako hlavní demonstrátorské hvězdy se vám představí český bonsajový mág a kouzelník Pavel Slovák a uznávaný maďarský bonsajista Sándor Papp. Vy, jako naši členové sami můžete rozhodnout, jestli kromě demonstrací obou umělců se budete chtít zúčastnit i workshopů s těmito mistry. Vaše názory nám posílejte na info@cba-bonsai.cz.

A zásadní informace pro vás, kteří ještě nemáte zaplacený příspěvek na rok 2019. Pro platné členství opět stačí uhradit členský příspěvek, který je pro rok 2019 v nezměněné výši a to 300,- Kč. Peníze zasílejte na účet 168 030 668/0300. Jako var. symbol můžete použít Vaše rodné číslo.

Informujte nás potom prosím mailem o zaplacení. Váš email budeme spolu se stránkami ČBA používat pro další komunikaci se členy.

Příspěvek budete moci uhradit i hotově na lednovém setkání nebo složenkou, které budeme našim dlouholetým členům rozesílat počátkem roku 2019.
S pozdravem a přáním úspěšného roku 2019

Vaše ČBA

Napsat komentář

TOPlist